DE SALON
Op 2 augustus 2021 opende ik een prachtige eigen salon, gevestigd in een knus pandje aan de rand van het gezellige centrum van Purmerend.
Waar je kan genieten van een heerlijke haar-ervaring in een warme setting. 
Een exclusieve kapsalon die zich richt op het creëren van prachtige kleuren en kwaliteitskapsels.
Ik ben gespecialiseerd in prachtige kleuringen en een expert in blow-dry´s die verbluffende resultaten bieden.

Nuance Hairsalon is daarom dé specialist op het gebied van kleurbehandelingen, waaronder high lights, foilage en colormeltings.
Ik ben hierin op de hoogte van de allerlaatste trends en technieken door de trainingen die ik volg bij Keune.
Met een free color intake leg ik graag de verschillende kleurtechnieken aan je uit en kijken we samen naar welke behandeling het beste bij jouw haar en lifestyle past! Ik geef een start-to-finish-service: Een uitgebreid advies gesprek voor en na de behandeling met aandacht voor kwaliteit en detail, zodat ook jij je haar thuis perfect kan stylen en verzorgen.
Als trotse merkambassadeursalon voor Keune breng ik een vleugje extra luxe in elke ervaring.

 

 

 Denise - Eigenaresse, kleur specialist


Ik heb mij volledig gespecialiseerd in kleuren want dat is wat ik het liefste doe! Ik hou er van om haar levendig te maken, waarbij de kleur soepel matcht en een extra dimensie aan het haar geeft. High lights & foilages zijn dan ook mijn favorieten kleurtechnieken. Ik maak mijn behandelingen graag compleet met een perfecte blow-dry om je een onvergetelijke hair experience te bieden!

 
PS Mijn labrador Guus komt soms gezellig mee naar de salon.