De Keune Tinta Color is een haarkleuring die het haar verzorgt en beschermt en is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. De verf geeft ook bijna niet af op de huid. Dankzij de verzorgende receptuur, die zijde-proteïne en kleurstabilisator LP-300 bevat, geeft de verf een langere houdbaarheid, meer glans en intensiteit aan je haar. Hij geeft 100% grijsdekking en door het gebruik van mixkleuren is er een oneindig aantal nuances mogelijk.

De Semi Color van Keune is een unieke toon-op-toon kleuring zonder ammonia gebaseerd op de exclusieve Silsoft-technology, waarmee Semi Color een vooruitstrevende 3-dimensionale kwaliteit biedt op het gebied van ammonia-vrije haarkleuringen. Helderheid en glans, vitaliteit van het haar, houdbaarheid en 70% grijsdekking zijn daarbij kernkwaliteiten.

De Ultimate Magic blonde beschermt haar en hoofdhuid tijdens het blondeerproces.
De Ultimate Cream blonde is een uniek onkleuringsproduct vanwege de resultaten en verzorgende effecten op het haar. Deze blondeerpoeder bevat plantaardige tarweproteine, dat de haarstructuur beschermt. Verschillende testen in Keune´s labratorium hebben bewezen dat geblondeerd haar dat behandeld is met dit product tot wel 50% sterker is.
Bond Fusion gaat zwavelbrugbreuk tegen, repareert en reconstrueert de gebroken bindingen en maakt het zelfs nieuwe aan en beschermt het je haar intensief. Het is voor alle haartypes geschikt en kan bij elke blondeerbehandeling toegepast worden.

So Pure is de nieuwe navulbare haarverzorgingslijn van Keune. Vegan, diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het assortiment is zacht voor het haar en goed voor de planeet. Doe mee met de navulbare revolutie en laten gaan voor een duurame toekomst. Maximale resultaten voor je haar. Minimale impact op de planeet.

 

Om het beste in jezelf naar boven te halen, begin je bij het belangrijkste: gezond haar. Daarvoor is Keune Care ontwikkeld. Met deze Keune haarverzorging stimuleer je de gezondheid van je haar en hoofdhuid. Dankzij voedende essentiële mineralen en wetenschappelijke formules zorg je voor een perfecte basis voor iedere coupe, haarkleur of stijl. Stylingproducten moeten makkelijk en leuk zijn om te gebruiken. Betaalbare en luxe tegelijk. Daarom hebben ze Keune Style ontwikkeld; een veelzijdige verzameling van stylingproducten die elke coupe en haartype ondersteunt. Ze zijn stuk voor stuk met liefde ontworpen. Sexy textuur, veel volume en schitterende glans. Oh, en ze ruiken ook nog eens zalig! Elk Keune 1922 product doet precies wat het moet doen; het beste in mannen naar boven halen. De producten zijn samengesteld voor een optimale verzorging van haar en hoofdhuid.